Stacks Image 536
Stacks Image 529
Stacks Image 551
Stacks Image 548
Stacks Image 558
Stacks Image 555
Stacks Image 5084

ADVIES - ONDERZOEK - ORGANISATIE:
ORGANISATIE

Stacks Image 3518
Als ervaren procesmanager ben ik goed in het overzicht houden op en begeleiden van elke schakel in de voorbereiding van bv. een congres of evenement. Er komt veel kijken bij de organisatie van dergelijke projecten. Ik mag graag zowel aan de abstracte als aan de praktische kant ervan werken. Ervaring deed ik op in de fondsenwerving buiten de muziek. Opgewerkt van administratieve kracht tot manager van een afdeling Datamanagement heb ik kwaliteiten kunnen ontwikkelen als procesmanager die ik sinds enkele jaren inzet ten behoeve van de muzieksector. Ik voel me thuis in een internationale omgeving. In Duits en Engels kan ik mij goed uitdrukken en in het Frans kan ik mij verstaanbaar maken. Bent u op zoek naar een organisatorische duizendpoot, neemt u dan contact met mij op.

WORKSHOPS
Momenteel ben ik met samenwerkingspartners bezig met de ontwikkeling en organisatie van workshops op het gebied van Musicus en Ondernemerschap voor kleine tot middelgrote groepen. Ook over andere onderwerpen binnen muziek en muzieksector kunnen workshops georganiseerd worden. Voor vragen en boekingen, klik hier.
PLATFORM
Ik loop al enige tijd rond met de gedachte om een soort platform te organiseren waar musici, managers, impresario’s, organisatoren van evenementen en beheerders van (particuliere) fondsen elkaar kunnen vinden. Zijn er mensen die hieraan mee willen werken? Neem dan even contact met mij op.